حزب‌الله شهادت ۸ تن از نیرو‌های خود را در حملات اسرائیل به بقاع تایید کرد طالبان کتک زدن همسران و فرزندان را مشروع کرد سنتکام تصاویری از تمرین نظامیان آمریکایی در منطقه منتشر کرد + عکس سقوط بالگرد در روسیه؛ ۳ کشته برجا گذاشت نمایش توان دریایی ایران در کنار بیش از ۷۰ کشور/ ناوشکن دنا در سواحل هند پهلو گرفت پاسخ ایران به اظهارات دونالد ترامپ درباره آمار قربانیان پرونده اپستین؛ لرزه یک رسوایی دیگر بر ستون‌های کاخ سلطنتی انگلیس دو پیشنهاد تاییدنشده ایران به آمریکا در مذاکرات نقشه ترامپ برای توافق هسته‌ای با بن‌سلمان مخالفت انگلیس با استفاده از پایگاه‌هایش برای حمله به ایران ادعای تازه ترامپ درمورد ایران و جزیره دیه‌گو گارسیا ترامپ ضرب‌الاجل تازه‌ای برای ایران تعیین کرد نماینده ایران در سازمان ملل: ایران آماده پاسخ قاطع و قانونی به هر تجاوز است دانمارک مدعی توقیف یک کشتی با پرچم ایران شد روبیو: طرح دومی برای صلح غزه وجود ندارد

توقیف گوشی و وسایل الکترونیکی شهردار نیویورک

پلیس اف بی‌ای گوشی همراه و وسایل الکترونیکی شهردار نیویورک را برای تحقیق در ارتباط با فساد مالی در ستاد انتخاباتی او ضبط کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 11
کد خبر: ۲۱۲۸۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، وکیل کمپین اریک آدامز، شهردار نیویورک به رسانه‌های آمریکایی گفت که پلیس اف بی آی، تلفن همراه و دستگاه‌های الکترونیکی شهردار را توقیف کرده است.

 

به گزارش نیویورک تایمز، گفته می‌شود ستاد انتخاباتی آدامز متهم به فساد مالی است اما وکیل آدامز گفت او تاکنون به هیچ تخلفی متهم نشده است و با روند تحقیقات پلیس همکاری می‌کند. آدامز ۶۳ ساله که نزدیک به حزب دموکرات آمریکا است در بیانیه‌ای در واکنش به این اقدام پلیس گفت: «من چیزی برای پنهان کردن ندارم.»

 

روزنامه نیویورک تایمز که برای نخستین با از توقیف تلفن همراه شهردار دموکرات نیویورک خبر داده بود، در اوایل ماه جاری میلادی گزارش داد پلیس اف بی آی همچنین خانه برایانا ساگز، رئیس جمع‌آوری کمک‌های مالی ستاد انتخاباتی آدامز را بازرسی کرده است. او مظنون به پیشبرد همکاری غیرقانونی ستاد انتخاباتی آدامز، دولت ترکیه و یک شرکت ساختمانی مرتبط با ترکیه در نیویورک بود.

 

بر اساس قوانین انتخاباتی آمریکا، شرکت‌ها و دولت‌های خارجی مجاز به ارائه کمک مالی به ستاد‌های انتخاباتی نامزد‌های آمریکایی نیستند و این اقدام برای هر دو طرف پیگرد قانونی را به دنبال دارد.

 

آدامز یکصد و دهمین شهردار نیویورک است که در سال ۲۰۲۱ به این سمت انتخاب شد. او قبل از ورود به سیاست به مدت ۲۲ سال در اداره پلیس خدمت کرده و به سمت کمیسر ارشد رسیده بود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر